Marek Lambora Andrea Bezděková - Fotografie č. 3 u článku Marek Lambora: Dávají ho ... - Dlouho se o jejich vztahu spekulovalo, nyní je to však konečně potvrzené.

Marek Lambora Andrea Bezděková - Fotografie č. 3 u článku Marek Lambora: Dávají ho ... - Dlouho se o jejich vztahu spekulovalo, nyní je to však konečně potvrzené.. Tohle léto si marek lambora (26) a andrea bezděková (27) zjevně hodlají užít. „s markem se známe, přiznala deníku aha! Herečka ale chodí s matyášem adamcem, a herec má vztah s andreou bezděkovou. Marek lambora a andrea bezděková svůj vztah několik měsíců tajili, po odhalení bulvárním novinářem už ale zamilovaná dvojka nemá co marek lambora a andrea bezděková se dlouho skrývali před mediální pozorností. Modelčini fanoušci již v létě zpozorovali, že s lamborou postují stories ze stejných míst, tehdy ale bezděková vztah ještě zapřela.

Andreo, kdo je tvůj kluk? Ať tak či tak, modelka seriálového janka linharta po procházce pozvala k sobě domů na letnou, kam se. Letos se tam na svou vůbec první společnou dovolenou vydali marek lambora a andrea bezděková. Andrea bezděková dnes slaví své 24. Marek lambora a andrea bezděková mají tvořit pár a je jenom otázka času, kdy to jeden z nich nechtěně prozradí.

GALERIE: Konec spekulacím? Bezděková promluvila o vztahu s ...
GALERIE: Konec spekulacím? Bezděková promluvila o vztahu s ... from img.cncenter.cz
Ze snímku, který zveřejnili na sociálních sítích, zamilovanost přímo stříká. Andrea bezděková navštívila v podobném čase stejná místa jako marek lambora. O tom, že marek lambora a andrea bezděková mají k sobě blízko, si už několik měsíců štěbetali i vrabci na střeše. Bezděková je totiž opravdu krásná a bezděková je totiž opravdu krásná a žádaná, což dokládají její milostné peripetie, ze kterých se před vztahem se slavným hercem nemohla vymotat. Tohle léto si marek lambora (26) a andrea bezděková (27) zjevně hodlají užít. Ať tak či tak, modelka seriálového janka linharta po procházce pozvala k sobě domů na letnou, kam se. Lásku už marek lambora a andrea bezděková rozhodně neskrývají, i když se o to zpočátku snažili. Tisíce čechů míří každý rok o letních prázdninách do chorvatska, jadran je přitom atraktivní i pro známé osobnosti.

Dlouho se o jejich vztahu spekulovalo, nyní je to však konečně potvrzené.

Modelčini fanoušci již v létě zpozorovali, že s lamborou postují stories ze stejných míst, tehdy ale bezděková vztah ještě zapřela. Andreo, kdo je tvůj kluk? Tisíce čechů míří každý rok o letních prázdninách do chorvatska, jadran je přitom atraktivní i pro známé osobnosti. Andrea bezděková a marek lambora vyrazili na první dovolenou jako pár. Zejména modelka je po všech svých milostných peripetiích ráda, že konečně našla toho pravého. Nejenže se kolem něj točí spousta fanynek, ale do toho si prý na něj k nim se měla připojit také bývalá královna krásy andrea bezděková, která je už dlouhou dobu sama a ráda by vedle sebe nějakého fešáka. O vztahu andrey bezděkové a marka lambora veřejnost už měla podezření. Herec marek lambora (24) je teď bezesporu díky seriálu slunečná naprosto v kurzu. Diváci seriálu slunečná mají naději, aby se hlavní herci marek lambora a eva burešová dali dohromady. Bezděková o vztahu s lamborou andrea bezděková se nedávno přestěhovala do nového bytu v centru prahy. Lásku už marek lambora a andrea bezděková rozhodně neskrývají, i když se o to zpočátku snažili. Modelka už byla delší dobu sama po rozchodu s pavlem gillernem a lambora zase ukončil vztah s šárkou vaculíkovou. Zamilovaný pár si užíval procházku po praze.

Bezděková o vztahu s lamborou andrea bezděková se nedávno přestěhovala do nového bytu v centru prahy. A to už spolu randí více než půl roku. Ať tak či tak, modelka seriálového janka linharta po procházce pozvala k sobě domů na letnou, kam se. Narozeniny a rozhodla se pro velkou životní změnu. © instagram marek lambora a andrea bezděková.

GALERIE: Fešák ze Slunečné Marek Lambora: Místo Burešové ...
GALERIE: Fešák ze Slunečné Marek Lambora: Místo Burešové ... from img.blesk.cz
Andrea bezděková dnes slaví své 24. © instagram marek lambora a andrea bezděková. Modelčini fanoušci již v létě zpozorovali, že s lamborou postují stories ze stejných míst, tehdy ale bezděková vztah ještě zapřela. Andreo, kdo je tvůj kluk? Dlouho se o jejich vztahu spekulovalo, nyní je to však konečně potvrzené. Zejména modelka je po všech svých milostných peripetiích ráda, že konečně našla toho pravého. O vztahu andrey bezděkové a marka lambora veřejnost už měla podezření. A to už spolu randí více než půl roku.

Tisíce čechů míří každý rok o letních prázdninách do chorvatska, jadran je přitom atraktivní i pro známé osobnosti.

André (marek lambora) je rocker. Jen se jimi nechlubí ve stejný čas, nebo je jeden z nich zveřejní s denním zpožděním. Bezděková je totiž opravdu krásná a bezděková je totiž opravdu krásná a žádaná, což dokládají její milostné peripetie, ze kterých se před vztahem se slavným hercem nemohla vymotat. A to už spolu randí více než půl roku. Lambora napsal na svůj instagram první vyjádření ke vztahu s modelkou a vyznal se v. Dlouho se o jejich vztahu spekulovalo, nyní je to však konečně potvrzené. Tohle léto si marek lambora (26) a andrea bezděková (27) zjevně hodlají užít. Lásku už marek lambora a andrea bezděková rozhodně neskrývají, i když se o to zpočátku snažili. Nedávno nám modelka andrea bezděková (26) přiznala, že s markem lamborou (26) ještě nestihli společnou dovolenou. Nejenže se kolem něj točí spousta fanynek, ale do toho si prý na něj k nim se měla připojit také bývalá královna krásy andrea bezděková, která je už dlouhou dobu sama a ráda by vedle sebe nějakého fešáka. Ať tak či tak, modelka seriálového janka linharta po procházce pozvala k sobě domů na letnou, kam se. © instagram marek lambora a andrea bezděková. Zejména modelka je po všech svých milostných peripetiích ráda, že konečně našla toho pravého.

Diváci seriálu slunečná mají naději, aby se hlavní herci marek lambora a eva burešová dali dohromady. Marek lambora a andrea bezděková svůj vztah několik měsíců tajili, po odhalení bulvárním novinářem už ale zamilovaná dvojka nemá co marek lambora a andrea bezděková se dlouho skrývali před mediální pozorností. Zejména modelka je po všech svých milostných peripetiích ráda, že konečně našla toho pravého. Marek lambora má ale štěstí. Andreo, kdo je tvůj kluk?

Marek Lambora už podle všeho není single: Herec prý randí ...
Marek Lambora už podle všeho není single: Herec prý randí ... from g.denik.cz
Zamilovaná dvojice se totiž rozhodla opustit společně rodnou zemi a dopřát si to marek lambora zvolil opačný přístup. Marek lambora a andrea bezděková svůj vztah několik měsíců tajili, po odhalení bulvárním novinářem už ale zamilovaná dvojka nemá co marek lambora a andrea bezděková se dlouho skrývali před mediální pozorností. © instagram marek lambora a andrea bezděková. Tohle léto si marek lambora (26) a andrea bezděková (27) zjevně hodlají užít. Jen se jimi nechlubí ve stejný čas, nebo je jeden z nich zveřejní s denním zpožděním. Zamilovaný pár si užíval procházku po praze. Tou je modelka a česká miss 2016 andrea bezděková (27), která vztah potvrdila. Andreo, kdo je tvůj kluk?

Tohle léto si marek lambora (26) a andrea bezděková (27) zjevně hodlají užít.

Ať tak či tak, modelka seriálového janka linharta po procházce pozvala k sobě domů na letnou, kam se. Herečka ale chodí s matyášem adamcem, a herec má vztah s andreou bezděkovou. Ze snímku, který zveřejnili na sociálních sítích, zamilovanost přímo stříká. Nejenže se kolem něj točí spousta fanynek, ale do toho si prý na něj k nim se měla připojit také bývalá královna krásy andrea bezděková, která je už dlouhou dobu sama a ráda by vedle sebe nějakého fešáka. Letos se tam na svou vůbec první společnou dovolenou vydali marek lambora a andrea bezděková. O vztahu andrey bezděkové a marka lambora veřejnost už měla podezření. Lásku už marek lambora a andrea bezděková rozhodně neskrývají, i když se o to zpočátku snažili. Andrea bezděková navštívila v podobném čase stejná místa jako marek lambora. Na marka lamboru si donedávna myslely především divačky oblíbeného „primáckého seriálu slunečná, jenže nakonec se před několika dny potvrdily několik měsíců trvající spekulace týkající se jeho osobního života. Oblíbený herec marek lambora byl nachytán ve společnosti své přítelkyně. Před několika dny se podařilo paparazzi novinářům vyfotit první společné fotky dvojice a tak musel herec ze slunečné s pravdou ven. Zejména modelka je po všech svých milostných peripetiích ráda, že konečně našla toho pravého. Divadelní, televizní a filmový herec.

A to už spolu randí více než půl roku marek lambora. © instagram marek lambora a andrea bezděková.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama